fbpx

Afspraak maken

Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op voor een persoonlijk advies welke training voor jou het beste is.

Sessie/training

Individuele (wandel) Coaching

Even aandacht voor jou, even stilstaan bij hoe het met jou gaat en realiseren dat je het echt anders wil en je daar inspiratie en coaching voor zoekt.

Tijdens een individueel coachingsgesprek neem ik even de tijd voor jou. Ik onderzoek samen met jou hoe je leven nu is, hoe je leven is verlopen, wie invloed op jou hebben gehad en wat dat met jou heeft gedaan.
Ik doe dit samen met jou aan de hand van een genogram.

Daarnaast maak ik jou verlangen bespreekbaar, wat is het dat je wil bereiken. Aan de hand van deze gegevens zet je zelf door middel van mijn inspiratie en coaching de stappen die jou brengen naar een gelukkig en gezond leven.

De sessie/training vindt plaats op een locatie in jouw omgeving. Na je aanmelding en mogelijke betaling neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. Bij een eerste gesprek neem ik graag in overleg met jou wat meer tijd.

Tijdsduur 60 minuten, kosten € 62,50 incl. 21% BTW. 

Locaties kunnen wisselen, er is altijd wel een geschikte locatie bij jou in de buurt. In overleg kan ik ook naar jou toekomen.

Individuele Coaching Telefoon

Soms leef je onbewust het leven van iemand anders in jouw familie. Zónder het te weten en zonder het te willen, draag je een last voor iemand anders in jouw systeem van herkomst.

Iedereen komt wel eens in een situatie terecht dat je niet meer lekker in je vel zit. Het draait om je mentale welzijn. Het is belangrijk dat je patronen kunt doorbreken en je leven te veranderen. Dit geldt voor de situatie thuis en op het werk.
Tijdens een telefoongesprek is er even tijd voor jou, om bij jezelf te beginnen met de verandering. Want je weet dat als je het anders wil doen, jij bij jezelf mag beginnen.
Zodat jij bent wie jij bent en een gezond en gelukkig leven kan leiden.

1e afspraak
Laten ondertekenen, trainingsovereenkomst, privacyverklaring en disclaimer
– Formuleren doelstelling, verlangen;
– Systeem van herkomst via genogram in kaart brengen;
– Coaching en gesprek /opstelling.

2e gesprek
– Formuleren verlangen;
– Opstelling;
– Coaching.

Kosten training € 62,50 voor een uur, Prijzen zijn incl BTW.  

*LET OP: binnen 48 uur zal er contact met u worden opgenomen om het exacte tijdstip van uw sessie af te stemmen.

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Welke training/sessie zou je willen volgen?
Field is required!

 

 

 

 

Na je aanmelding wordt je gebeld voor het maken van een afspraak.

Testimonials

Wat men zegt over mij

Mijn ontmoeting met Rene Bos was heel intens en heel bijzonder.  ik heb daardoor Inzicht en compassie voor mezelf gekregen, waardoor ik zelfbewuster en zelfverzekerder ben geworden. Het gaf meer inzicht in mijn gevoelens en heeft me geholpen om dingen los te kunnen laten en voor mezelf te kiezen. Acceptatie en een weten dat het goed is, en dat ik goed ben. Mijn (relatief moeizame) relatie met mijn moeder is verbeterd. Het verwerken/aanpakken van een stuk uit het verleden heeft de weg vrijgemaakt om weer voor de volle 100% te genieten van het leven en m’n werk. Je bent geweldig in wat je doet en Ik raad andere mensen zeker aan bij Rene Bos.  Dank je wel Rene!
Thomas de Kroon

“Ik zocht naar rust, naar structuur en naar vrede in mijn leven. Ik kreeg burnouts en wilde dat niet meer. Ik wilde positiviteit en genieten. Ik ben hierbij heel erg goed geholpen door Rene. Bedankt.”
Jan Groot

Familie Groot

“Door mijn werk in Amerika ging het niet meer zo goed met mijn familie. Er waren wat omstandigheden en wij vielen telkens weer terug in hetzelfde proces van ruzie en roemer. Rene leerde ons een geheel nieuwe kant van het leven en kennen en sinds wij de stappen volgen van Rene loopt het ontzettend goed in binnen ons gezin.”
Jakob Verthongen

Vragen?

Maak direct kennis met mij. Maak een afspraak en ervaar positiviteit in uw leven.