fbpx

Hoe Ik Het Doe

Ik werk zowel individueel als met groepstrainingen, beide hebben hun eigen dynamiek. Kijk en voel bij welke training jij het beste en optimale resultaat kan bereiken. Het gaat erom dat jij in staat bent de verandering te zijn die jij wilt zien in de wereld. Voor een gezond en gelukkig leven.

Hoe Ik Het Doe

Hoe doe ik wat ik doe

Individuele coaching kan uitkomst bieden om het verschil te ervaren tussen eigen– en overgenomen gevoelens met als doel te ‘zijn’ wie je werkelijk bent, hoe jij jezelf onvoorwaardelijk lief kan hebben en hoe jij onvoorwaardelijke liefde met iedereen kan delen.

Bij individuele coaching onderzoek ik samen met jou hoe je leven nu is, hoe je leven is verlopen, wie invloed op jou hebben gehad en wat dat met jou heeft gedaan. Ik doe dit samen met jou aan de hand van een geneogram. Daarnaast bespreek ik jouw verlangen, wat je wil bereiken? Aan de hand van deze gegevens zet je zelf door middel van mijn inspiratie en coaching de stappen die jou brengen naar een gelukkig en gezond leven.

Individueel kan dit zowel fysiek als op een locatie bij jou in de buurt, telefonisch of via skype. Bij groepen inspireer je elkaar en maak ik gebruik van dezelfde methoden als bij de individuele sessies. Aan de hand van de vragen, cases en verlangens die mensen in de groep hebben komen er opstellingen en gesprekken, waarbij we elkaar inspireren. Deze groepsdynamiek vind ik zelf altijd bijzonder. Het herkennen en erkennen van elkaar in de situaties die besproken worden, waarbij er warme, inspirerende en liefdevolle reacties onderling zijn naar elkaar. Dit om hierin je weg te vinden naar een gezond en gelukkig leven.

In de agenda zie je waar een groepssessie gepland staat.

Dit alles onder het motto: wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld.

Werkwijze

Sessie 1 Kennismaken (gratis en geheel vrijblijvend)
In het eerste consult bekijk ik samen met jou hoe je leven nu is, hoe je leven is verlopen, wie invloed op jou hebben gehad en wat dat met jou heeft gedaan. Ik doe dit samen met jou aan de hand van een familieopstelling, coaching en gerichte vragen. Daarnaast bespreek ik met je jouw verlangen en wat je wil bereiken. Aan de hand van deze gegevens zet je zelf door middel van mijn inspiratie en coaching de stappen die jou brengen naar een gelukkig en gezond leven.

Sessie 2 Plezier, blijdschap en oorsprong
We gaan samen in op waar jij blij van wordt, wat geeft jou vreugde en blijdschap in je leven. Dit stuk van jou noem ik je gezonde deel en staat voor het kind in jou wat wil spelen. Samen kijken we ook naar jouw systeem van herkomst en welke invloed dit op jou heeft gehad. Op die manier krijg je inzicht in waar je vandaan komt en waar jij blij van wordt.

Sessie 3 Overleven
Hier gaan we in op hoe jij je staande houd in je dagelijks leven. Wat doe je en waarom doe je dat? Welke gevoelens en gedrag is van jouw en mogelijk van een ander? Hoe komt het dat jij het gedrag van een ander hebt overgenomen en wat betekent dat eigenlijk? Wat zijn zaken waar je dankbaar voor mag zijn? Waarom leef jij op de wijze waarop jij leeft en wat voor invloed heeft dat op jouw zijn. Het geeft inzicht op de wijze waarop jij overleeft en dit inzicht geeft rust en ruimte.

Sessie 4 Pijn
Deze sessie gaat over datgene wat we altijd het liefst vermijden; de pijn over gebeurtenissen in het verleden die voor jou pijnlijk zijn geweest. Op welke momenten in jouw leven ben jij teleurgesteld, lukte het niet om te krijgen wat jij nodig hebt. Op welke wijze ga jij daar vandaag mee om en wat voor effect heeft dat op jouw zijn vandaag. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten over jouw zijn en hoe jij hiermee omgaat, dit geeft rust en verlichting.

Sessie 5 Alles komt samen
In deze sessie komt alles bij elkaar. Je leert hoe jij alle delen van jezelf (je gezonde deel, je overlevingsdeel, en je pijn) kunt gebruiken om jezelf te zijn en een gelukkig en gezond leven te leiden. Met de verkregen inzichten en andere houding naar het leven, gaan zaken makkelijker. Het is niet meer zo zwaar als voorheen. Je voelt dat er ruimte is en voelt meer energie. Je mag er zijn zoals jij bent.

Testimonials

Wat men zegt over mij

Mijn ontmoeting met Rene Bos was heel intens en heel bijzonder.  ik heb daardoor Inzicht en compassie voor mezelf gekregen, waardoor ik zelfbewuster en zelfverzekerder ben geworden. Het gaf meer inzicht in mijn gevoelens en heeft me geholpen om dingen los te kunnen laten en voor mezelf te kiezen. Acceptatie en een weten dat het goed is, en dat ik goed ben. Mijn (relatief moeizame) relatie met mijn moeder is verbeterd. Het verwerken/aanpakken van een stuk uit het verleden heeft de weg vrijgemaakt om weer voor de volle 100% te genieten van het leven en m’n werk. Je bent geweldig in wat je doet en Ik raad andere mensen zeker aan bij Rene Bos.  Dank je wel Rene!
Thomas de Kroon

“Ik zocht naar rust, naar structuur en naar vrede in mijn leven. Ik kreeg burnouts en wilde dat niet meer. Ik wilde positiviteit en genieten. Ik ben hierbij heel erg goed geholpen door Rene. Bedankt.”
Jan Groot

Familie Groot

“Door mijn werk in Amerika ging het niet meer zo goed met mijn familie. Er waren wat omstandigheden en wij vielen telkens weer terug in hetzelfde proces van ruzie en roemer. Rene leerde ons een geheel nieuwe kant van het leven en kennen en sinds wij de stappen volgen van Rene loopt het ontzettend goed in binnen ons gezin.”
Jakob Verthongen

Ready to Make a Change?

Maak direct kennis met mij. Maak een afspraak en ervaar positiviteit in uw leven.