fbpx

Wat Doe Ik

Het is mijn missie om je weer in contact te brengen met je eigen kracht, om je te inspireren tot een gezond en gelukkig leven.

Wat ik doe

Ik help je graag verder

Het is mijn missie om je weer in contact te brengen met je eigen kracht, om je te inspireren tot een gezond en gelukkig leven. Ik maak hierbij veel gebruik van familieopstellingen in combinatie met coaching en mijn intuïtie.

Hierbij is er aandacht voor waar jij blij van wordt (je gezonde of kinds deel), de manier waarop jij jezelf in leven houdt ( je overlevingsdeel), en je deel waarin je voelt wat datgene wat je meemaakt met je doet (je pijndeel). Vooral de pijn proberen we zoveel mogelijk te vermijden, maar hierdoor verliezen we ook het contact met ons kind en
gezonde deel. Liefde voor jezelf en voor de ander lijken dan ver weg.

Mijn training is er op gericht jou in contact te brengen met het deel van jezelf dat je het liefst vermijd, je pijn. Dit op een heel zachte en mooie wijze die je rust en vrijheid geeft.

De inzichten die de sessies jou opleveren zijn voor jou waardevol en inspirerend. Ze bieden de mogelijkheid om nieuwe wegen in te slaan, andere keuzes te maken in plaats van onbewust oude patronen te blijven volgen. Dit alles onder het motto: wees de verandering die jij wilt zien in de wereld.

Ik kan je een training en een sessie geven zowel persoonlijk en individueel als in groepsverband. Kijk en voel bij welke training jij het beste en optimale resultaat kan bereiken. Het gaat erom dat jij in staat bent de verandering te zijn die jij wilt zien in de wereld. Voor een gezond en gelukkig leven.

Testimonials

Wat men zegt over mij

Mijn ontmoeting met Rene Bos was heel intens en heel bijzonder.  ik heb daardoor Inzicht en compassie voor mezelf gekregen, waardoor ik zelfbewuster en zelfverzekerder ben geworden. Het gaf meer inzicht in mijn gevoelens en heeft me geholpen om dingen los te kunnen laten en voor mezelf te kiezen. Acceptatie en een weten dat het goed is, en dat ik goed ben. Mijn (relatief moeizame) relatie met mijn moeder is verbeterd. Het verwerken/aanpakken van een stuk uit het verleden heeft de weg vrijgemaakt om weer voor de volle 100% te genieten van het leven en m’n werk. Je bent geweldig in wat je doet en Ik raad andere mensen zeker aan bij Rene Bos.  Dank je wel Rene!
Thomas de Kroon

“Ik zocht naar rust, naar structuur en naar vrede in mijn leven. Ik kreeg burnouts en wilde dat niet meer. Ik wilde positiviteit en genieten. Ik ben hierbij heel erg goed geholpen door Rene. Bedankt.”
Jan Groot

Familie Groot

“Door mijn werk in Amerika ging het niet meer zo goed met mijn familie. Er waren wat omstandigheden en wij vielen telkens weer terug in hetzelfde proces van ruzie en roemer. Rene leerde ons een geheel nieuwe kant van het leven en kennen en sinds wij de stappen volgen van Rene loopt het ontzettend goed in binnen ons gezin.”
Jakob Verthongen

Ready to Make a Change?

Maak direct kennis met mij. Maak een afspraak en ervaar positiviteit in uw leven.