fbpx

Wie Ben Ik

Hoi, ik ben Rene Bos. Ik heb geleerd dat wat ik denk, voel en doe bepaalt hoe mijn leven zich ontvouwd. Ik ben de creator van mijn eigen leven. Mijn motto is wees de verandering die jij wilt zien in de wereld.

OVer mij

Mijn naam is Rene Bos

Mijn naam is Rene Bos. Ik heb geleerd dat wat ik denk, voel en doe bepaalt hoe mijn leven zich ontvouwd. Ik ben de creator van mijn eigen leven. Ik vind mijn weg met vallen en opstaan, pieken en dalen. Ik heb mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik loop net als iedereen tegen uitdagingen aan, als ik ontdek hoe het is om van jezelf te houden.

Ik heb de opleiding en Master gedaan van Familieopstellingen van Jan Velsen en Elvira Ramos. Zij zijn bij voor mij een inspirerend om kennis te nemen van de voortschrijdende systemische inzichten. Ik heb ik mijn eigen stijl: wees de verandering die jij wilt zien. Iedere verandering die jij wilt in het leven, pas deze op jezelf toe. Hierdoor verbeter je de wereld door bij jezelf te beginnen. Wees zelf de verandering die jij wilt zien.

Het is mijn missie om jullie te inspireren en te stimuleren jezelf tot rust te brengen en dat jij je zelf leert om een gezond en gelukkig leven te hebben.

Ik ben 49 jaar en ik ben de vader van 3 schatten van kinderen.
Zorg eerst goed voor jezelf, hou van jezelf en wees gelukkig en gezond. Wat je zelf niet hebt, kun je een ander niet geven. Wat je met jezelf al hebt bereikt, het leven blijft een schitterende uitdaging.

Testimonials

Wat men zegt over mij

Mijn ontmoeting met Rene Bos was heel intens en heel bijzonder.  ik heb daardoor Inzicht en compassie voor mezelf gekregen, waardoor ik zelfbewuster en zelfverzekerder ben geworden. Het gaf meer inzicht in mijn gevoelens en heeft me geholpen om dingen los te kunnen laten en voor mezelf te kiezen. Acceptatie en een weten dat het goed is, en dat ik goed ben. Mijn (relatief moeizame) relatie met mijn moeder is verbeterd. Het verwerken/aanpakken van een stuk uit het verleden heeft de weg vrijgemaakt om weer voor de volle 100% te genieten van het leven en m’n werk. Je bent geweldig in wat je doet en Ik raad andere mensen zeker aan bij Rene Bos.  Dank je wel Rene!
Thomas de Kroon

“Ik zocht naar rust, naar structuur en naar vrede in mijn leven. Ik kreeg burnouts en wilde dat niet meer. Ik wilde positiviteit en genieten. Ik ben hierbij heel erg goed geholpen door Rene. Bedankt.”
Jan Groot

Familie Groot

“Door mijn werk in Amerika ging het niet meer zo goed met mijn familie. Er waren wat omstandigheden en wij vielen telkens weer terug in hetzelfde proces van ruzie en onenigheid. Rene leerde ons een geheel nieuwe kant van het leven en kennen en sinds wij de stappen volgen van Rene loopt het ontzettend goed in binnen ons gezin.”
Jakob Verthongen

Ready to Make a Change?

Maak direct kennis met mij. Maak een afspraak en ervaar positiviteit in uw leven.